Čitajte i širite naše i vaše
ličke novine

ingos gospić

GOSPIĆ
Tel.: 098/ 17 30 563
ivica.franic2@gs.t-com.hr


franić ivica

e- mail ivica.franic2@gs.t-com.hr


JUL ingos

Centrometal je osnovan 1965. Kvalitetu proizvoda i poslovanje tvrtke garantira i osigurava uveden sustav osiguranja kvalitete ISO 9001/2000, a plasman na mnoga tržišta Europe osiguravaju certifikati o sukladnosti izdani od ovlaštenih domaćih i međunarodnih institucija, koje posjeduje svaki proizvod tvrtke Centrometal. Danas tvrtka Centrometal posluje na tržištima 28 europskih zemalja, a u pet od njih ima organiziranu vlastitu servisnu službu, što potvrđuje ne samo kvalitetu proizvoda već i brigu za kupca.
 

GOSPIĆKI INGOS NA JESENI U LICI

www.licke-novine.hr
3. listopada 2011. u 12.15 sati

GOSPIĆ - Jedan od novih izlagača, od njih 300, na 13. tradicionalnoj izložbi Jesen u Lici, je gospićka informatička tvrtka INGOS, u vlasništvu Ante Franića. INGOS i njen novo ustrojeni odjel Toplinske energije po prvi su put ove godine sudjelovali na Jeseni sa strateškim partnerom Centrometalom iz Čakovca. Na njihovom štandu uz veliki gradski suncobran bio je specijalno uređen kamion furgon s izloženim proizvodnim programom peći na bio masu (sječka, pelete i slično). U jednoj peći čak je plamtjelo, gorjele su pelete…

Čelični toplovodni kotlovi EKO-CK P nazivnog toplinskog učina od 14 do 110 kW predviđeni su za loženje krutim gorivom, peletima, uljem ili plinom. Namijenjeni su grijanju  kako domova tako i velikih objekata bilo kao osnovni izvor topline ili, što je danas sve češći slučaj, kao alternativni izvor. Prepoznatljivi su po uspješnom spoju modernih tehnologija i kvalitetnih gradbenih materijala s jednostavnošću ugradnje i korištenja. Niz provjerenih tehničkih rješenja čini ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Mogućnost jednostavne ugradnje opreme na pelete, ulje ili plin predstavlja posebnu vrijednost ovih kotlova. Izrađeni s u skladu s Europskom normom EN 303-5.
Toplovodni kotao za centralno grijanje predviđen za loženje s više vrsta goriva nazivnog toplinskog učinka od 14 do 110 kW. Odgovarajuće dimenzionirano ložište te vođenje plinova izgaranja u tri prolaza osiguravaju visoki stupanj iskorištenja kotla, što ga čini “štedljivim”.

jul ingos

Na štandu INGOS-a i Centrometala

jul ingos

Za grijanje se interesirao i Dražen Budiša koji se grije na drva

 

 

Tvrtka INGOS d.o.o. uspješno posluje već dugi niz godina u Gospiću i djeluje u cijeloj Ličko-senjskoj županiji. Područje djelovanja je informatička tehnologija s posebnim naglaskom na mrežama.
Sudjelovali su u više značajnih projekata koji su provođeni na državnoj razini, kao i na projektima na nivou Županije.
Primjeri tih projekata su:
Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, umrežavanje Državne uprave u Ličko-senjskoj županiji, osposobljavanje djelatnika državne uprave za uporabu ICT tehnologije, osposobljavanje radnika Croatia osiguranja, INA-e, HEP-a, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, Porezne uprave, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje itd.

INGOS održava mrežnu i drugu informatičku opremu za urede Državne uprave u Ličko-senjskoj županiji, kao i više općinskih i gradskih uprava u Ličko-senjskoj županiji.

 

ingos

 

Novost iz INGOS-a

PRIKUPLJANJE ELEKTRONIČKOG OTPADA

U jedini ekološki kontejner u Gospiću i okolici možete besplatno odložiti vaš stari kompjuter, ali i frižider.

 23. svibnja 011. u 23,10 sati

GOSPIĆ – Poznata gospićka informatička tvrtka INGOS započela je u suradnji s tvrtkom M-San grupa iz Zagreba prikupljanje starih elektroničkih uređaja i naprava. Vaše staro i pokvareno računalo ne smijete baciti u prvu grabu iza kuće ili u kantu za smeće čime zagađujete okolinu. Ako imate peh pasovat ćete i ogromnu kaznu kakvog revnog inspektora. Kazna može doseći i 15 tisuća kuna za privatnu osobu. Takve naprave su dugoročno opasne za okoliš pa time i za čovjeka i njegovo zdravlje pa ih se mora ekološki zbrinuti.
U kontejner eko palete koji se nalazi na ulazu u INGOS u Ulici Eugena Kumičića na broju 3, poželjno je da dovezete svoj pokvareni RTV uređaj, tranzistor, mobitel, mikser, perilicu, pa i frižider ili zamrzivač s kojima inače ne znate što bi jer ih već godinama u Gospiću ne prikuplja.

Vlasnici ovih uređaja kao što su tvrtke, obrti, lokalna samouprava, državna uprava i slične institucije u INGOS-u modu dobiti potvrdu o predaji uređaja kako bi se mogli razdužiti u knjizi inventara a i inspekciji dokazati da su uređaj, koji više nemaju, ekološki zbrinuli i time će biti dokaz da izbjegnu drastičnu kaznu za tvrtku.

 


ingos
Eko paleta ispred INGOS-a puni se svakih nekoliko dana
/Foto Lik@ press Gospić

POGLEDAJTE I VIDEO ZAPIS NA LTV: