POČETNAELEKTROLIKAARHIVA
OSIGURANA STRUJA ZA SVA DOMAĆINSTVA
NA PODRUČJU NOVALJE
NA PODRUČJU SENJA I OKOLICE
TIMOVI ČETIRI DANA NA NOGAMA
Odgođeni prekidi u Senju
ZA POSAO S DROGAMA ISPITANI NOVALJAC, PLITVIČANIN I KORENIČANIN
U SENJU I OKOLICI
U GAJCU I SENJU
U OKOLICI SV. JURJA
U SENJSKIM OBALNIM MJESTIMA
U NOVALJI
U SENJSKIM SELIMA
NA SENJSKOM PODRUČJU
U NOVALJI
NA LOVINAČKOM PODRUČJU
LIČKE ELEKTRANE DOBILE CERITIFIKATE
U VELIKOJ PLANI
U SVETOM ROKU
U KRASNOM POLJU
U VAGANCU I L. P. SELU
U PERUŠIĆU I OKO GRAČACA
U KOMPOLJU
U DONJEM KOSINJU
U PODUMU I RUDOPOLJU
U DONJEM KOSINJU I NA GRAČAČKOM PODRUČJU
PONOVO U SVETOM ROKU
U ZAPADNIM DIJELOVIMA GOSPIĆA
U SVETOM ROKU
OD BRINJA DO LOVINCA
U GOSPIĆU I ŠIROJ OKOLICI
NA KARLOBAŠKOM PODRUČJU
U zapadnim dijelovima Gospića
U SV. JURJU
U UDBINSKIM SELIMA
U PROZORU
U PODUMU
U GOSPIĆU

VODA I STRUJA U KOSINJU

OSIGURANA STRUJA ZA SVA DOMAĆINSTVA

MAjstor na gotovo potopljenom stupu visokog napona/Foto HEP
MAjstor na gotovo potopljenom stupu visokog napona/Foto HEP
licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
22. ožujka 2018. u 14:35 sati

KOSINJ - Danas kroz podne Elektrolika Gospić izdala je priopćenje o stanju na poplavljenom području i o poduzetim mjerama distribucije električne energije i opskrbu korisnika mreže.

Već drugi dan za redom vodostaj na poplavljenom području Kosinjske doline polako opada, što za sada nažalost ne utječe na stanje vezano uz mogućnost uspostave redovnog stanja u distribuciji električne energije.Proteklih dana su poduzimane aktivnosti prespajanja pojedinih trafo područja (gdje je bilo izvedivo), te je za dio korisnika mreže uspostavljena redovna opskrba električnom energijom.

- Što se tiče distribucije električne energije na još uvijek poplavljenom području stanje je i dalje nepromijenjeno uz napomenu da smo izvršili radnje rasterećenja pojedinih agregata kako bi korisnicima osigurali kvalitetniju opskrbu električne energije iz agregata.Trenutno je još uvijek na području Kosinjske doline isključeno 13 trafostanica TS 10(20)/0,4 kV. Preko agregata je opskrbljeno oko 200 stalnih korisnika mreže, slijedom čega proizlazi da sva kućanstva na poplavom zahvaćenom području imaju osiguranu opskrbu električnom energijom.- izjavio je Ernest Petry, direktor Elektrolike.

U suradnji sa Stožerom civilne zaštite Općine Perušić, te sa ostalim angažiranim službama dogovorena je stalna dostava goriva kućanstvima za agregate koje se dostavlja čamcima. Elektrolika je uvela cjelodnevna dežurstva. Današnje aktivnosti Elektrolike Gospić vezane su za uklanjanje drveća i raznoraznih nakupina s vodiča, kao i na saniranju oštećenja na vodičima i stupovima. (LpS)

Prekid struje

NA PODRUČJU NOVALJE

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
22. 0žujka 2018. u 10:30 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Novalje, da će im zbog interventnih radova na elektroenergetskom postrojenju, koje je u nadležnosti HOPS Prijenosno područje Split, dana 24. ožujka od 12:30 do 14:30 sati, biti obustavljena isporuka električne energije.

Prekidi struje

NA PODRUČJU SENJA I OKOLICE

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
21. ožujka 2018. u 16:45 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Senja, da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 24. ožujka od 9:00 do 13:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti slijedeće ulice i prigradska naselja:
S. S. Kranjčevića, dio ulice Stara cesta (od vatrogasnog doma do ulice Kaetana Knežića, Kaetana Knežića, Vladimira Čopića, Višala, Petra Matkovića, Dolac, Armica, Emanuela Sladovića, Franje Račkog, Nehajeva, Kolan, Obala kralja Zvonimira (dio), Trbušnjak (cijelo naselje), Senjska Draga, Stolac, Žukalj, Vratnik, Melnice, Vrzići, Crni Kal, Sveti Juraj i Lukovo.

Aktivnosti HEP ODS-a Elektrolike Gospić

TIMOVI ČETIRI DANA NA NOGAMA

U Kosinj su stigli agregati a svaki dana dovozi se i gorivo

Ekipe ečektričara postale su korinjskim mornarima
Ekipe ečektričara postale su korinjskim mornarima
licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
19. ožujka 2018. u 20:05 sati

Fotografije HEP Elektrolika i HGSS Gospić

KOSINJ - Već četvrti dan, odnosno od 16. ožujka radnici Elektrolike Gospić su cjelodnevnim aktivnostima angažirani na osiguranju opskrbe električnom energijom korisnicima mreže na području Kosinjske doline koje je poplavljenu uslijed naglog zatopljenja koje je uzrokovalo otapanje snijega na Velebitu. U protekla dva dana nove oborine, kiša i snijeg, što dodatno pogoršalo stanje otežava rad mobilnim ekipama.

Zbog visokog rijeke Like i njenih pritoka na vodoslivnom području došlo je do potapanja elektroenergetskih objekata na području Kosinjskog Bakovca, Gornjeg Kosinja, Selišta, Lčipova Polja i drugih naselja. Zbog vode HEP ODS, DP Elektrolika Gospić morala je isključiti 14 trafostanica TS 10(20)/0,4 kV iz distribucijskog sustava.

- Istovremeno s isključivanjem u koordinaciji sa Stožerom civilne zaštite Općine Perušić, Crvenim križem i ostalim angažiranim institucijama, radnici Elektrolike Gospić ugrađivali si i dalje ugrađuju agregate po kućanstvima, kako bi imala osiguranu minimalnu opskrbu električnom energijom. Poduzete su i mjere prespajanja pojedinih trafo područja (gdje je bilo izvedivo), radi čega je za dodatnih tridesetak korisnika osigurana redovna opskrba električnom energijom. Trenutno je preko agregata opskrbljeno oko 200 stalnih korisnika mreže (stanje na dan 19. ožujka 2018. god. u 16:00 sati), a agregati su dostavljeni i instalirani i u disperziranim kućanstvima.- kaže Ernest Petry, direktor Elektrolike Gospić.

Uz sve ove poslove sa Stožerom civilne zaštite Općine Perušić iskoordinirana je i konstantna dostava goriva kućanstvima za rad agregata koje se dostavlja čamcima, te su uspostavljena cjelodnevna dežurstva. (LpS)

Odgođeni prekidi u Senju

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
16. ožujka 2018. u 15:25 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Senja da se odgađaju radovi na elektroenergetskom postrojenju najavljeni za dan 17. ožujka od 9:00 do 13:00 sati.


DOLIJALI DILERI

ZA POSAO S DROGAMA ISPITANI NOVALJAC, PLITVIČANIN I KORENIČANIN

Bosanka imala tablete od kojih se može izraditi droga.

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
15. ožujka 2018. u 8:30 sati

GOSPIĆ - Prema informacijama iz Policijske uprave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama istražen je Novaljac (32). U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je i pretraga prostorija koje on koristi. Pronađeno 47,3 grama marihuane, dvije drobilice i vaga. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je droga namijenjena za daljnju preprodaju, te je on uhićen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija je provela kriminalističku istragu jednog Plitvičanina (27) zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te omogućavanje trošenje droga. Obrađen je i jedan Koreničanin (33) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo omogućavanje trošenja droga. Pretragom prostorija koje koristi Plitvičanin pronađeno je 214,7 grama marihuane. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je opojnu drogu nabavio na području Karlovca radi daljnje preprodaje. Dio nabavljene droge prodao je Koreničaninu koji ju je dalje dao na uživanje drugim osobama. Oni su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku, a kaznene prijave dostavljene su nadležnom državnom odvjetništvu.

Na graničnom prijelazu u Ličkom Petrovom Selu policija je kod jedne državljanke BiH (23) pronašla 12 tableta koje je posjedovala bez liječničke dokumentacije, a koje sadrže psihotropnu tvar bromazepam koja se nalazi na popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti opojna droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu opojnih droga. Tablete su uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta od nje oduzete, te joj je uručen obavezni prekršajni nalog. (LpS)

Prekid struje

U SENJU I OKOLICI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
14. ožujka 2018. u 10 sati, ispravak 15. ožujka 2018. u 8 sati

GOSPIĆ - GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Senja, da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 17. ožujka od 9:00 do 13:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti slijedeće ulice i prigradska naselja:
S. S. Kranjčevića, dio Ulice Stara cesta (od vatrogasnog doma do ulice Kaetana Knežića), Kaetana Knežića, Vladimira Čopića, Višala, Petra Matkovića, Dolac, Armica, Emanuela Sladovića, Franje Račkog, Nehajeva, Kolan, Obala kralja Zvonimira, Senjska Draga, Stolac, Žukalj, Vratnik, Melnice, Vrzići, Crni Kal, Vrataruša, Veljun Primorski, Krivi Put, Podbilo, Mrzli Dol i Alan.

Zbog planiranih radova 16. ožujka 8:00 do 13:00 sati bez opskrbe električnom energijom biti Ulica kapetana Knežića i dio ulice Višala. Istog dana od 12:00 do 18:00 sati bez opskrbe električnom energijom biti dio naselja Sveti Juraj (Otinje).

Prekidi struje

U GAJCU I SENJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
13. ožujka 2018. u 13:45 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja naselja Gajac, da će im zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju dana 14. ožujka od 9:00 do 13:00 sati, biti obustavljena isporuka električne energije.

U gradu Senju će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju dana 15. ožujka 8:30 do 16:00 sati bez opskrbe električnom energijom biti slijedeće ulice: Dr. Franje Tuđmana,(od Potoka do rotora), Vjenceslava Novaka, Stara cesta (dio) i Frankopanski trg.

PREKID STRUJE

U OKOLICI SV. JURJA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
9. OŽUJKA 2018. U 10 SATI

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja senjskih naselja: Sveti Juraj, Biljevine, Volarice i Lukovo da će im zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju dana 14. ožujka od 09:00 do 13:00 sati biti obustavljena isporuka električne energije.

Prekid struje

U SENJSKIM OBALNIM MJESTIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
8. ožujka 2018. u 122:30 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Senja da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 13. ožujka od 9:00 do 13:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti naselja: Klada, Starigrad i Velike Brisnice.

Prekid struje

U NOVALJI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
7. ožujka 2018. u 9:45 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Novalje da će im zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 9. ožujka 2018. godine, od 10:00 do 15:00 sati, biti obustavljena isporuka električne energije.

Ponovo prekidi

U SENJSKIM SELIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
2. ožujka 2018. u 11:40 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Senja, da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 5. ožujka od 8:00 do 16:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti slijedeća naselja: Spasovac, Ujča, Planikovac i Kalić.

Prekidi struje

NA SENJSKOM PODRUČJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
27. veljače 2018. u 14:50 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Senja, da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 1. i 2. ožujka od 8:00 do 16:00 sati, bez opskrbe električnom energijom povremeno biti slijedeće naselja: Spasovac, Ujča, Planikovac, Kalić, Zakosa i Hrmotine.

Prekid struje

U NOVALJI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
26. veljače 2018.

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Novalje, da će im zbog interventnih radova na elektroenergetskom postrojenju, koje je u nadležnosti HOPS Prijenosno područje Split, dana 28. veljače od 13:30 do 15:30 sati, biti obustavljena isporuka električne energije.

Prekidi struje

NA LOVINAČKOM PODRUČJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
1. VELJAČE 2018. U 13:00 SATI

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 5. veljače od 8:00 do 11:00 sati bez opskrbe električnom energijom biti naselja: Ličko Cerje (donje), Ričice, i dio naselja Štikada.

Dana 5. veljače od 11:00 do 17:00 sati biti će obustavljena isporuka električne energije za naselja: Smokrić. Gornja Ploča, Vranik, Kik i dio naselja Lovinac,

dana 6. veljače od 8:00 do 17:00 sati biti obustavljena isporuka električne energije za naselja: Smokrić. Gornja Ploča, Vranik i Kik.

Vijest iz HEP-a

LIČKE ELEKTRANE DOBILE CERITIFIKATE

HE Senj i HE Sklope u integriranom sustavu upravljanja kvalitetom i okolišem HEP-Proizvodnje.

Unutrašnjost HR Sklope u Gornjem Kosin ju/Foto arhiva Lika pressa
Unutrašnjost HR Sklope u Gornjem Kosin ju/Foto arhiva Lika pressa
licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
31. siječnja 2018. u 13:30 sati

ZAGREB - U sjedištu Hrvatske elektroprivrede u Zagrebu jučer je održana dodjela certifikata HEP-Proizvodnji za uvedeni integrirani sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2015 te sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2015, koji su potvrđeni od strane certifikacijske kuće TÜV Croatia.

HEP-Proizvodnja je 5. prosinca 2017. godine objedinila sve sustave upravljanja okolišem i kvalitetom u svim svojim proizvodnim pogonima te je uveden i potvrđen jedinstven sustav na razini cijele Proizvodnje, uključujući između ostalih i hidroelektrane Senj i Sklope.

Certificiranim sustavima upravljanja okolišem i kvalitetom HEP-Proizvodnja svrstava se u moderne, okolišno osviještene tvrtke koje na taj način dokazuju svoju usmjerenost na otkrivanje potencijala za poboljšanja i uštede, povećanje kvalitete proizvoda, poboljšanje ugleda u javnosti, smanjenje rizika u poslovanju, povećanje učinkovitosti procesa, smanjenje mogućnosti negativnog utjecaja na okoliš te usklađenost s propisima zaštite okoliša.

Prednosti uspostave sustava prema ISO normama prepoznate su u HEP-u još 2002. godine kada su započele aktivnosti uvođenja sustava upravljanja okolišem u Termoelektranu-toplanu Zagreb (TE-TO Zagreb), koja je 2005. godine postala i prvi pogon u HEP grupi koji je ishodio certifikat za sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001.

S ukupno 35 certificiranih sastavnica, HEP-Proizvodnja je postala najveći sustav upravljanja okolišem i kvalitetom potvrđen od strane TÜV Croatia. (LpS)

Prekid struje

U VELIKOJ PLANI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
31. siječnja 2018. u 10:25 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja naselja Velika Plana da će im zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju dana 2. veljače, od 09:00 do 12:00 sati biti obustavljena isporuka električne energije.

Prekid struje

U SVETOM ROKU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
30. siječnja 2018. u 14:20 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja naselja Sveti Rok, da će im zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 1.veljače od 08:00 do 17:00 sati biti obustavljena isporuka električne energije.

Prekid struje

U KRASNOM POLJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
29. siječnja 2018. u 13:30 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja naselja Krasno Polje da će im zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju dana 1. veljače od 10:00 do 11:00 sati, biti obustavljena isporuka električne energije.

Prekidi struje

U VAGANCU I L. P. SELU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
29. siječnja 2018. u 9:30 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 31. siječnja od 09:30 do 12:00 sati bez opskrbe električnom energijom biti naselje Vaganac i dio naselja Ličko Petrovo Selo.

Prekidi struje

U PERUŠIĆU I OKO GRAČACA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
26. siječnja 2018. u 14:00 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja naselja Perušić da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 30. siječnja od 08:00 do 20:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti stambena zgrada na adresi Zrinskog i Frankopana 9.

Na području općine Gračac naselja: Ljubović, Klapavice, Deringaj, Rudopolje Bruvanjsko, Bruvno, Bruvanjski Cerovac i Mazin neće imati struje od 29. do 31. siječnja svakodnevno od 08:00 do 17:00 sati.

Prekid struje

U KOMPOLJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
25. siječnja 2018. u 13:30 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 26. siječnja od 09:00 do 11:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti naselje Kompolje.

Prekid struje

U DONJEM KOSINJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
25. SIJEČNJA 2018. U 12:20 SATI

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 26. i 27. siječnja od 08:00 do 15:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti dio naselja Donji Kosinj Jugovići.

Prekidi struje

U PODUMU I RUDOPOLJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
24. siječnja 2018. u 12:30 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 25. listopada od 9:00 do 11:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti otočko naselje Podum. Istog dana bez struje će biti vrhovljansko naselje Rudopolje i to u periodu od 9:00 do 15:00 sati.

Prekidi struje

U DONJEM KOSINJU I NA GRAČAČKOM PODRUČJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
23. siječnja 2018. u 10:00 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 24. i 25. siječnja od 08:00 do 15:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti dio naselja Donji Kosinj (Jugovići).

U gračačkim naseljima: Doići, Grab, Malovan, Velika Popina, Nadvrelo, Otrić, Palanka, Pribudić, Prljevo, Rastičevo, Zaklopac, Zrmanja i Zrmanja Vrelo povremeni prekidi struje biti će 24. i 25. siječnja od 08:00 do 17:00 sati .

Na području gračačkih naselja: Ljubović, Klapavica, Deringaj, Rudopolje Bruvanjsko, Bruvno, Bruvanjski Cerovac i Mazin zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, od 25. do 27. siječnja svakodnevno od 08:00 do 17:00 sati biti će obustavljena isporuka električne energije.

Prekid struje

PONOVO U SVETOM ROKU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
22. siječnja 2018. u 10 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja naselja Sveti Rok, da će im zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 23. siječnja od 9:00 do 17:00 sati biti obustavljena isporuka električne energije.

Prekidi struje

U ZAPADNIM DIJELOVIMA GOSPIĆA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
19. siječnja 2018. u 9:30 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 22. siječnja od 9:00 do 11:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti slijedeće ulice: dio Smiljanske (Logorište), dio Pazariške, Smiljan, Baćinac, Čanić Gaj i Poslovna zona Smiljansko polje.

Prekid struje

U SVETOM ROKU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
18. SIJEČNJA 2018. U 13:30 SATI

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja naselja Sveti Rok, da će im zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 20. siječnja od 09:00 do 17:00 sati biti obustavljena isporuka električne energije.

Prekidi struje

OD BRINJA DO LOVINCA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
16. SIJEČNJA 2018. u 14:00 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja općine Brinje, da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 18. siječnja od 9:00 do 11:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti Lovačka ulica i dio Frankopanske (od caffe bar Maka do Hotela).

Dana 18. siječnja od 8:00 do 17:00 sati bez opskrbe električnom energijom biti dio naselja Ričice i dio naselja Štikada, a u tom vremenu moguć je i kratkotrajni prekid isporuke električne energije za područje općine Lovinac.

Gospićko naselje Vrebac struje neće imati 18. siječnja od 9:00 do 11:00 sati.

Prekid struje

U GOSPIĆU I ŠIROJ OKOLICI

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
12. siječnja 2918. u 14:15 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 15. siječnja od 9:00 do 11:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti slijedeće ulice: dio Smiljanske (Logorište), dio Pazariške, te naselja: Smiljan, Baćinac, Čanić Gaj i Industrijska Zona.

Prekid struje

NA KARLOBAŠKOM PODRUČJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
10. siječnja 2018. u 19:30 satI

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja općine Karlobag, da je zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 12. siječnja između 10:00 i 11:00 sati moguć kratkotrajni prekid isporuke električne energije.

Prekidi struje

U zapadnim dijelovima Gospića

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
10. siječnja 2018. u 15:20 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 11. siječnja od 9:00 do 13:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti ulice: Smiljanska od kbr. 67 do kbr.162/A, Dr. Manje Kovačević, Dr. Mile Starčevića, Kralja Tomislava od kbr. 19 do kbr. 66, Oštarska, Davida Starčevića, Katarine Zrinski, Petra Svačića i Logorište.

Prekid struje

U SV. JURJU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
9. siječnja 2018. u 12:15 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce s područja naselja Sveti Juraj da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju dana 11. siječnja godine, od 8:00 do 15:00 sati bez opskrbe električnom energijom biti Ulica Selo i Ulica Nade Babić.

Prekidi struje

U UDBINSKIM SELIMA

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
8. siječnja 2018. u 14:20 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju od 10. do 12. siječnja svakodnevno od 9:00 do 14:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti udbinska naselja : Mekinjar, Ćojluk, Kurjak, Srednja Gora, Komić, Ondić i Poljice.

Prekid struje

U PROZORU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
8. siječnja 2018. u 13:40 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 9. siječnja 2018. godine, od 8:30 do 15:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti dio naselja Prozor.

Prekid struje

U PODUMU

licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
2. SIJEČNJA 2018. u 13:10 sati

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje kupce da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju, dana 3. siječnja od 9:00 do 15:00 sati, bez opskrbe električnom energijom biti naselje Podum.

Prekidi struje

U GOSPIĆU

 
licke-novine@licke-novine.hr
www.licke-novine.hr
29. prosinca 2017.

GOSPIĆ - Elektrolika izvješćuje da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju dana 2. siječnja 2018. godine od 9:00 do 10:00 sati bez opskrbe električnom energijom biti Ulica kneza Jerka Rukavine i dio Kaniške ulice od kbr. 67 do kbr. 105 u Gospiću.