OGLASI

ličke novine

 

 

TRIBINA ČETVRTKOM U LIČKOM OSIKU

osik

 
jolly
Rastavljeni Jolly
jolly
Sastavljena vozilica

PRODAJEM:

JOLLY TRANSPORTER ZA INVALIDSKA KOLICA

Elektro transporter Jolly standard talijanske tvrtke TGR, koja je u toj branši najpoznatija u svijetu, a služi za svladavanje stepenica za invalide u kolicima. Vrlo malo je korišten star je 12 godina, redovito servisiran i promijenjen je akumulator.
Uređaj ima dva dijela, donji koji se zavlači pod kolica i naslona koji se može odvojiti, a na kome su komande za vožnju naprijed, natrag, te kočnica i kvačilo koje se koristi na podestu stubišta za okretanja transportera prelaskom s vožnje gumenim gusjenicama na kotače. Za taj manevar treba nešto manje od metra prostora.
Za sigurnost osobe koja se vozi uteđaj ima pojas kao u automobilu i sigurnosne štiftove koji drže kolica ispod ručaka.

Prednost ovog stroja, po lički povozilice, je u tome što nije potrebna nikakva preinaka niti stubišta niti stana ili kuće. Osoba se može prevoziti i po ravnom terenu. Jollly se se nakon rastavljanja s pomoćnim komandama sam može popeti u gepek automobila, i onda se na njega stavi naslon.
Model se može prilagoditi raznim invalidskim kolicima jer ima pomične fiksatore i držače koji omogućavaju bezopasnu vožnju niz i uz stepenice, odnosno stubište, i u većim stambenim objektima.

Maksimalna težina koju Jolly može prevoziti je 130 kg, a minimalni prostor na stubištu za okretanje je 97 x  97 cm težine je 52 kg što je težina dvoja invalidska kolica. ZA odlaganje treba mu prostor veličine 100 x 40 cm.
Uz pomoć energetskog kabela, istog kao za kompjutor, treba ga punuti redovito svakog mjeseca bez obzira na korištenje. Za kontrolu punjenja služi led žaruljica koja je u početku crvena, a nakon punjenja zelena. Vožnja traje svega desetak sekundi po etaži.

Telefon: 0953507540

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=1NGg437rKcE
jolly
Jolly u vožnji